Wie zijn wij…….

Over Kans-Innovatief HR

Mens & Organisatie (ook wel bekend als HR) is een breed vakgebied dat vraagt om specialisaties die de juiste toegevoegde waarde aan klanten garandeert.

Kans- Innovatief HR werkt dan ook met professionals, gericht op een van de drie HR gebieden; in-, door-, uitstroom. In ieder van ons ontdek je op “eigen- wijze” een innovatieve en creatieve aanpak in Mens & Organisatie.

Onze samenwerking gaat verder dan elkaar in business aanvullen. Ook vakinhoudelijk houden we elkaar scherp en staan we er voor klanten.

Dat maakt ons niet alleen in ons vak innovatief maar ook laten we zelf zien hoe je met “mens & organisatie” op een eigentijdse manier kunt samenwerken; met plezier en succes.

De partners stellen zich aan u voor……..

 

 

 

Joris Verhoeven

 

Joris is met zijn club LEF-recruitment de professional op het vlak van HR-instroom.

Al sinds 2000 is hij actief in arbeidsbemiddeling; een branche waarvan zijn bloed sneller gaat stromen. Door de persoonlijke benadering, flexibele instelling en net een stapje verder zetten weet hij steeds opnieuw ook die moeilijk bereikbaar maar o zo waardevolle kandidaat voor zijn klanten te vinden.

Maak verder kennis in de video hiernaast

 

Frank Berends

Is de oprichter van Brand New Job, en heeft meer dan 30 jaar ervaring in HR. Is sinds begin jaren negentig regelmatig eindverantwoordelijk voor grote (groeps-) outplacement/replacement trajecten en zeer ervaren met individuele outplacement en 2e spoor re-integratie trajecten. De “mens-centraal” gedachte van het Kans-IHR platform komt altijd terug in onze aanpak. We voeren deze persoonlijk, effectief en resultaatgericht uit.

Maak verder kennis in de video hiernaast………

 

 

Dieneke Hendriks

Dieneke is de oprichter van Kans-Innovatief HR en een professional op HR-doorstroom. Thema’s met betrekking tot mens & organisatie, leiderschapsontwikkeling en loopbaanchecks  komen in haar werk dagelijks voorbij. Ze actualiseer(de) in diverse branches HR-beleid en -afdelingen. Ook is Dieneke de ontwikkelaar van de toolkit “grip op je werk(druk)”.

Maak verder kennis in de video hiernaast……..