Referenties

Enkele concrete ervaringen van onze relaties.

Werkgevers & managers

Sjaak Haakman, (Reinaert Kliniek)

Enorme support in het HR project, meer nog, ook bij onverwachte hickups heeft Dieneke meestal een creatieve oplossing direct voorhanden.

 

Hans van de Voorde (Stichting Elisabeth)

Heeft ons als organisatie verder geholpen in het methodisch werken en denken. Het was net dat duwtje dat wij nodig hadden voor de verdere stap in de ontwikkeling!

 

Patrick de Vocht (Detron)

Het vertrouwen in een mensgerichte oplossing van een persoonlijke, sociale of psychische individuele uitdaging van een werknemer waaruit een resultaat naar voren komt waarmee werknemer en werkgever bijzonder tevreden zijn.

 

Jolie Hasselman (gemeente Oisterwijk)

Het vertrouwen dat medewerkers inzicht krijgen in hun kwaliteiten en deze bewust leren in te zetten en verder te ontwikkelen.

 

(individuele) coaching

Danny Jansen, (Detron)

Meer handvatten om op een gezondere manier te werken. Daarnaast heb ik ook geleerd om vaker een rustmoment te pakken in de hectiek waarin ik soms werk. Hierdoor kan ik beter omgaan met stress en heb ik ook meer plezier in mijn werk.

 

Carry Musters (gemeente Gilze-Rijen)

Een spiegel! Dit is soms confronterend. Maar ze laat je zien waar je eigen kracht en kunnen ligt. En dit helpt je verder op weg. Dan kom je tot de ontdekking dat je zo veel meer kunt. En soms heb je nu eenmaal een duwtje in je rug nodig. Ik ben blij dat Dieneke mij daar bij helpt.

 

Hans van de Voorde (Stichting Elisabeth)

De ondersteuning om mij persoonlijk op weg te helpen om een andere koers in mijn carrière te gaan varen, veel meer passend in wie ik nu eigenlijk ben. Een echte fit in mijn carrière dus!