Een nieuwe toekomst

De noodzaak om een nieuw loopbaanperspectief (buiten de organisatie) te bepalen kan allerlei oorzaken hebben:

  • Ziekte en re-integratie
  • Vervallen van de “eigen” functie
  • Uit elkaar gegroeide ambities

In eerste instantie zijn het vaak schokkende ontdekkingen, wat nu!! Begrijpelijk, maar daar ga je het niet mee oplossen; sterker het wordt alleen maar erger en groter. Maar wat dan wel?

Wij zijn in staat je mee te nemen, de uitdaging aan te gaan en concreet werk te maken van nieuw perspectief; of je werkgever of werknemer bent.

Als je dan besloten hebt om uit elkaar te gaan wil je snel de beste hulp.

Onze partner Brand New Job voert outplacement persoonlijk, effectief en resultaatgericht uit. Dit houdt in: wij helpen kandidaten snel naar een passende baan bij een nieuwe werkgever. We beschikken over een landelijk dekkend netwerk van ervaren coaches, allen met een eigen lokaal netwerk. We focussen direct op de kwaliteit van de deelnemers; niet te lang terugblikken maar snel de nieuwe toekomst oppakken. Brand New Job begeleidt mensen van alle opleidingsniveau’s.

Werkt het? Zeker! Wij hebben bij het “Cedeo  klanttevredenheidsonderzoek” een score van 98,6% (zeer)tevreden klanten en zijn voor Het Financieele Dagblad gekozen tot een van de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland.